De Kogeldistel
Hegelsom
De Kogeldistel
Hegelsom
De Kogeldistel
Hegelsom
Previous
Next

Bloemsierkunst De Kogeldistel

Volgend jaar in november 2019 bestaat de Kogeldistel 25 jaar. Al zo lang verzorgd De Kogeldistel creatief bloemwerk en gaat hierin met de tijd mee. Creatief bezig blijven in alle opzichten. We staan niet stil en zijn trots op onze mooie winkel in Hegelsom.

Ilse begon in 1994 haar bloemenspeciaalzaak op de kogelstraat in een gehuurde ruimte in het tuincentrum van haar ouders. Na ongeveer 6 jaar werd deze ruimte te klein en werd het huidige pand aangekocht (een oude kippenschuur) aan de overkant van de weg, nummer 62.  In 2000 opende ze hier haar deuren, en begon in die tijd met workshops en cursussen. Hierin is ze nog steeds heel actief en is een specialisatie geworden.

Sfeer creëren in de ruimste zin van het woord, met alles wat de natuur te bieden heeft en met alle mogelijke decoratie materialen die in deze tijd passen. De kracht van een eenvoudig idee tot het verwerken van een decoratieve en creatieve creatie. Voor een “gewoon” boeket of voor een apart bloemwerk samengesteld door een van onze  “vakidioten”.  Bloemen zijn EMOTIE die wij samen met u willen vertalen naar het boeket of bloemstuk  waarvoor uw bloemen bedoeld zijn.

Kwaliteit staat bovenaan bij ons. Dat bewijst ook wel dat meerdere malen beloond is met een Oorkonde van de boekettentest van Fleurop. Iets om trots op te zijn, en voor u een teken dat u ook daarvoor zeker bij de Kogeldistel moet zijn.

Scroll naar top