Workshops en Cursussen

Ruim 25 jaar hebben wij ervaring in het geven van bloemschikcursussen en workshops. Hierin zijn wij gespecialiseerd. In september 2018 zijn wij gestart in ons mooie, nieuwe en ruime cursusatelier. Groepen voor een workshop kunnen vanaf 8 personen. Maar de ruimte is ook groot genoeg voor grotere groepen tot 25 personen. Tip: voor bijvoorbeeld een workshop met personeel of een familiedag. U kunt een losse workshop volgen of kiezen uit een van onze seizoen workshops. Bij de workshops zitten alle materialen bij de prijs inbegrepen, en liggen alle spullen voor u klaar. En natuurlijk een heerlijk kopje koffie of thee.

Voor de cursus kiest u voor 7 keer een les te volgen en hierbij betaald u eenmalig cursusgeld. Bij de cursus zit inbegrepen: de les, lespapieren, steekschuim (oasis), binddraad en natuurlijk koffie of thee. De les duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur per keer. En alle materialen kunt u uiteraard aanschaffen in onze winkel die tijdens de les gewoon altijd open is.

CURSUS

7 Lessen per jaar (sept, okt, nov, jan, feb, mrt en apr). Cursus wordt gegeven op dinsdag-, woensdag- of donderdag- avond van 19.45 – 22.00 uur en op donderdagmiddag van 13.30 – 15.45 uur.

De lessen zijn inclusief bloemendraad, krammen, steekschuim, koffie/thee & les stencil.

Iedere maand krijgt u een stencil mee met uitleg en foto voor de volgende maand en er staat altijd een voorbeeld in de winkel. De winkel is gewoon open tijdens de les, en u kunt alle materialen aanschaffen tijdens de cursus, dus van te voren hoeft u niets te regelen.

WORKSHOP

De seizoen-Workshops zijn All-in. Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen, en alle spullen liggen voor u klaar. Tijdens de workshop of cursus kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Ze vinden plaats in:

  • Oktober 2018: Thema Herfst
  • December 2018: Thema Kerst
  • Maart 2019: Thema Voorjaar
  • Juni 2019: Thema Zomer

Voor de exacte datums kunt u informeren in onze winkel.

Kosten voor deze workshops zijn € 39,50 per keer, dit is inclusief alle materialen. Bij afname van alle 4 de workshops krijgt u een korting van € 10,00 op het totaalbedrag. Vol=Vol

Ook kunnen wij op afspraak een workshop op maat organiseren voor bijvoorbeeld personeelsuitje, vriendinnen-dag, familiedag of vrijgezellenfeest. (minimaal 8 personen). De datum bepalen we samen in overleg.

Aanmelden of informatie  kan in de winkel, of per telefoon 077 – 39 87 665.

Scroll naar top